tag:blogger.com,1999:blog-5563714298347212730.post402064359862372666..comments2024-03-03T09:45:16.939+01:00Comments on Mila's Homemade: UtopijaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00260008480194947581noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5563714298347212730.post-43228839212525691032016-05-18T10:46:50.384+02:002016-05-18T10:46:50.384+02:00U maxiju sam kupila (dve su u pakovanju). :)U maxiju sam kupila (dve su u pakovanju). :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00260008480194947581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5563714298347212730.post-53467396851363995722016-05-16T21:32:15.702+02:002016-05-16T21:32:15.702+02:00Gde mozemo da kupimo takvu zemičku? :-)Gde mozemo da kupimo takvu zemičku? :-)Tomanahttps://www.blogger.com/profile/07207244303160030302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5563714298347212730.post-44203915889425748952016-05-06T15:11:57.859+02:002016-05-06T15:11:57.859+02:00Hvala puno. :))
Jeste, taj crni sa slike, mada se ...Hvala puno. :))<br />Jeste, taj crni sa slike, mada se ne vidi ovde bas lepo.. Nema ovde neke preterano velike razlike, jer ovo meso nije neko koje ce da se zalepi, ali je glavna razlika velicina. Odnosno samo meso je na pocetku dosta vece i jeste da se smanji u toku pecenja, ali na kraju treba dodati i krompire (moze cak i povrce) i najgore je kada je sve prenatrpano. A ovaj pekac je zaista veliki, plus ima rucke i veliki poklopac i onda mogu bez problema da dodajem sve sto zelim, a da se ne brinem da ce da "prelije". :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00260008480194947581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5563714298347212730.post-4597768218044280962016-05-06T13:55:51.315+02:002016-05-06T13:55:51.315+02:00Bravo Mila, braaaavo! :) Ja bih ovo taaaako "...Bravo Mila, braaaavo! :) Ja bih ovo taaaako "prozdrnula"! :D A koji pekac ti je nov? Crni je l'? I koja je razlika, u kom je bolje peci itd? Mozes nekad i o takvim stvarima da pises jer verujem da si i u tome ekspert, a verujem da mnoge zanima:*Anonymousnoreply@blogger.com