уторак, 20. септембар 2016.

Maksimov drugi rodjendan


Kako mi je zaista puno pitanja stiglo vezano za proslavu Maksimovog rodjendana, sto na samom rodjendanu, sto putem instagrama, resila sam da napisem jedan post i o tome.
Mislim da je svakako korisno da podelimo iskustva zarad necije lakse organizacije sutra, a i da ja imam jednu lepu uspomenu. :)

Kompletnu organizaciju  keteringa prepustila sam divnim ljudima iz Cuisine catering & events.
Vodjena onime sto sam ranije videla bila sam apsolutno sigurna da ce njihova tematska organizacija hrane ispuniti nasa ocekivanja. Tako je i bilo, a u nastavku cete moci da vidite i kako je sve izgledalo.

Celokupan dogadjaj, zabelezilo je hladno oko kamere fotografa Igora Petrovica, koji je obavio fantastican posao. I ovom prilikom bih mu se jos jednom zahvalila na tome. 

Torticu, kao i za svaku drugu priliku isporucio je provereni Tintolino.
Sto bi se reklo - pobednicki tim ne treba menjati. :)

Nadam se da cu vam fotografijama preneti bar delic atmosfere... 

Ukoliko sam nesto preskocila, a voleli biste da znate, slobodno me kontaktirajte. :)

P.S. Kako sam celokupan dozivljaj htela da upotpunim, odnosno da prilagodim temi pirata, a i sama igraonica je takva, resila sam da uzmem stvari u svoje ruke i da mu sama od jedne bele majice napravim upravo ovakvu.. Jer nista slicno nisam mogla da pronadjem i kupim. 


Pa da pocnemo sa rodjendanom..













8 коментара:

  1. Svaki tvoj post je pun ljubavi, pa i ovaj.Divna si Mila,i tvoja porodica takodje.Sve najbolje malom Maskimu za rodjendan.❤️

    ОдговориИзбриши
  2. Srecan rodjendan Maksi i da mu svaki dan bude ispunjen smehom i igrom :) Mama je obavila odlican posao, svaki detalj je sjajno uklopljen! Lep post! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Miiila, pa ti si rodjena za youtube. Zasto ne pocneees? Mislim da bi sigurno bila najgledanija u Srbiji, jer kanala sa temom kojom se ti bavis, i to na tako divan nacin nema! Divni ste, slatki, inspirativni, poljubac za vas, i puuuno srece udaljem radu! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jooj bice i toga.. Stvarno mi jeste u planu, ali stalno nesto odlazem. Imam tremu :D
      Ali hvala svakako na velikoj podrsci.
      :* <3

      Избриши
    2. Upravo sam htela isto da kazem. Rodjena za YT. Tremu nemas, sto se vidi u PŽi. Elokventna si i fotogenicma. Nista ja tu ne bih menjala.

      Избриши