недеља, 1. новембар 2015.

Piña colada torta - brza verzija

Danas vam donosim recept za torticu koju sam na brzinu napravila za rodjendan, a planula je toliko brzo da nisam stigla ni da je slikam. Bice jos jedna verzija, a do tada uzivajte u ovom divnom osvezenju. 

Od sastojaka vam je potrebno:

2 velika pakovanja piskota
1 velika konzerva seckanog ananasa
200 g secera u prahu
6 pavlaka (po 180g)
2 kesice slaga 
4 kasike kokosa
Piña colada

Priprema:
Procediti ananas iz konzerve, sok odvojiti u drugu posudu. 
Pomesati pavlaku sa secerom u prahu (lagano kasikom, dok se lepo ne sjedini). 
Dodati u sok od ananasa piña coladu po zelji, a potom po malo umakati polovinu piskota i redjati ih u pleh. Sipati polovinu fila, pa dodati ananas, pa sipati ostatak fila. Odozgo poredjati ostatak piskota, takodje umocenih u sok i piña coladu. 
Umutiti 2 kesice slaga po uputstvu, pa dodati kokos i time premazati tortu. 

Prijatno. :)

6 коментара: