Od sastojka vam je potrebno:
(Kolicinu prilagodite broju osoba)
Jaja
Tost hleb
Slanina (listici)
Kackavalj (ja sam koristila listice, a mozete i da narendate malo)
So, biber, persun
Jos:
Kalup-pleh za mafine
Priprema:
Isecite modlicom ili casom krugove od tost hleba i stavite ih na dno pleha. Zatim narendajte malo kackavalja (ili stavite krugove velicine hleba), slaninom "oblozite" rubove kalupa, pa unutra sipajte po jedno jaje i zatim zacinite solju i biberom.
Pecite u rerni 15 minuta na 200C. (Jos koji minut duze ukoliko volite tvrdo kuvano zumance)
Pospite svezim persunom ili seckanim prazilukom.
Prijatno. :)
prekreativna si......slucajno sam te "otkrila" na instagramu, i kliknula sam na link i odusevila se.....RESPECT! i za fotografije i za recepte...
ОдговориИзбришиHvala puuuno... 😊 <3 <3 <3
ИзбришиSvaka cast za ideju, suprug i deca su bili odusevljeni ruckom... Hvala najlepse na divnim receptima...
ОдговориИзбришиHvala tebi. :) <3
Избриши