недеља, 7. фебруар 2016.

Kozmeticke preporuke za mamu i bebu

Nisam do sada pisala post ovog tipa, ali 
definitivno moram da napravim izuzetak.
U izradi je sajt, na kome ce vam sami postovi biti mnogo bolje pregledni nego na blogu, pa cete ujedno moci da se odlucite da li hocete postove vezane za hranu, kozmetiku, putovanja itd.
Imam jos dosta ideja, ali polako, da ne odajem sve. :)
Nadam se da ce vam se dopasti post, pa mi recite ujedno i da li hocete da vidite jos ovakvih postova? :)

Pre oko mesec dana sam prvi put imala priliku da dobijem i isprobam organsku kozmetiku i nisam htela ranije o tome da pisem dok i sama ne vidim kakva je zaista. 
Prvi na listi prozivod me je apsolutno odusevio. U pitanju je zastitna krema za bebe (a i odrasle) :) 
Kako je jos uvek perid prehlada u toku i Maksimu skoro pa stalno curi nosic, dosta mu je bio crven i suv od brisanja. Kako sam pocela da koristim ovu kremicu, sve se povuklo. S druge strane, uvek je i sebi i njemu namazem na ruke kada izlazimo napolje i zaista tvrdim da mi ruke nikada mekse nisu bile, posebno u zimskom periodu. Ukoliko imate problem i sa perutanjem koze, mozete pred spavanje namazati taj deo kremicom i videcete zaista sjajne rezultate.
Pored nje, tu je i krema za lice koju sam cesto koristila kao podlogu za sminku i odlicno se pokazala.
Zatim sampon i kupka, kao i baby ulje. Zaista sjajni proizvodi koje toplo preporucujem. 


I na kraju nesto sto je samo za mene, odnosno sto ne uzimam Maksimu. :)
U pitanju je Nikel eliksir protiv bora. Iako sam na pocetku bila skepticna, sada su svi strahovi otklonjeni. Koza nakon njega ostaje divno meka i barsunasta. Ne izaziva iritacije i uopste nije tezak na kozi. Sadrzi prirodne sastojke kao sto su: kantarion, jojoba, mandarina, maslina, slatka narandza, neven, smilje, suncokret, vitamin E... koji blagotvorno deluju i poboljsavaju stanje koze.


Posle njega sam koristila kremu  Nikelhidris hidratantnu kremu koja je zaista odlicna, a pored toga i predivno i osvezavajuce mirise. Ima onaj efekat "razbudjivanja", zbog prelepog mirisa pomorandze. Pored svega toga moram i pakovanje da spomenem koje je zaista fantasticno odradjeno i izgleda jako luksuzno.
najsladje za kraj - predivne zirafice.
Ukoliko imate bebu, ili trazite poklon za nekoga, nepogresiv izbor je igracka zirafa i glodalica napravljeni od prirodno cedjenog kaucuka i ofarbani prehrambenim bojama. Mom Maksimu i dalje rastu zubici, pa nam je zaista mnogo pomogla ova glodalica i mnogo mi je zao sto je nismo i ranije imali, posebno kada su nicali prvi zubici.
Eto, nisam htela previse da duzim, ali sam htela po neku rec da kazem o svemu jer sam zaista odusevljena ovim proizvodima i uskoro isprobavam jos neke sigurno. 

Ukoliko vas zanimaju ovi proizvodi, mozete ih pronaci OVDE
Veliki pozdrav do sledeceg posta. :)

4 коментара:

  1. Jako dobar post, ja volim kada procim da je neko nesto isprobao i iskustva onda se valjda lakse odlucim i ne dvoumim. Mom mladjem detetu nicu zubi pa cu probati ziraficu :-)samo nastavi sa ovakvim postovima pored hrane! Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo to i jeste bio cilj, jer mi se cesto desava da se dvoumim oko kupovine nekih prozivoda, pa prvo uzmem da pretrazim internet da vidim da li postoje neke recenzije i iskustva. A imam dosta nekih omiljenih prozivoda, koje zaista vredi posedovati, pa sam samim tim i resila da pocnem ove postove da delim pored recepata. Hvala puno na podrsci. :) :**

      Избриши
  2. Obozavam prirodnu kozmetiku :) Plasi me sva ta hemija, posebno u proizvodima za negu dece. Ja sam takodje nasla nesto zaista divno i ako nije problem postavicu link ovde. U pitanju su potpuno prirodni sapuni i melemi.Moja devojcica je dobila ekcem sa mesec dana i nista nam nije pomagalo, dok nisamo probali ove proizvode. Od tada ih koristimo i prezadovoljna sam :) Prosto mirisu na prirodu. Ako je neko zainteresovan neka baci pogled https://www.facebook.com/lekoviti.sapuni.9/?fref=ts

    ОдговориИзбриши
  3. koja je cena ovog Nikel eliksir protiv bora
    havala unapred

    ОдговориИзбриши