Dodatni plus je sto je pocela sezona jagoda.. :)
Od sastojaka vam je potrebno:
200 g jagoda
Fil:
200 g kisele pavlake (20% mm)
250 g vajkrema
150 g secera u prahu
1 stapic vanile ili 2 kesice vanil secera
Coko ganas:
150 ml slatke pavlake
150 g cokolade
Priprema:
Naseckati jagode i poredjati ih na dno case.
Ostale sastojke za fil pazljivo sjediniti-varjacom najbolje, samo ne mikserom.
Coko ganas:
Ugrejati slatku pavlaku i skloniti sa sporeta neposredno pred vrenje. U to ubaciti izlomljenu cokoladu i mesati dok se sve ne ujednaci, ne na ringli. Ostaviti da se prohladi, ali ne predugo, jer se zgusne posle nekog vremena.
Na kraju izliti preko fila od vanile i od ostatka preliti nekoliko jagoda i ukrasiti po zelji.
Prijatno. :)
Sve je sjajno zaista.Moze li neko drugo voce posto jagode nisu u sezoni sada.Pozdrav,sjajna sii.:D
ОдговориИзбришиHvala puno Kristina. :)
ИзбришиMoze bilo koje, na vama je izbor. :) <3